Photo by Marvin Meyer on Unsplash

Å Jobbe Digitalt

Hvordan jeg jobber digitalt


Dette semesteret på Høyskolen Kristiania fikk vi velge et valgfag, jeg valgte «Digital Markedsføring». Her fikk vi i oppgave å lage vår egen blogg. Jeg har aldri skrevet blogg før, heller har jeg aldri vurdert tanken på at det er noe jeg kunne funnet interessant. Jeg ble ekstremt nervøs da de sa vi skulle opprette vår egen blogg, jeg hadde ingen ide om hva jeg skulle skrive om. Derfor ble det en lettelse da de hver uke delte ut et tema vi skulle skrive om. Det som var utfordringen ved å få et tema tildelt var at ikke alle temaene var like interessante, derfor måtte jeg vinkle dem til de ble interessante.

Interesse

Jeg har mange hobbyer, men jeg fant ut at den som passer best til temaet, digitalt, var at jeg likte å spille på nette eller konsoller. Derfor prøvde jeg å vinkle temaene så godt jeg kunne inn mot spill. Det var ofte jeg klarte dette, men det er ikke alltid det er mulig.  

Jeg har ikke vært flink til å dele bloggen min videre, jeg la en link ut på LinkedIn. Men det betyr ikke at det er den eneste måten å gjøre det på. Det var mange i klassen som brukte Facebook til å dele bloggen sin.

anthony-brolin-bCD1CieME1Y-unsplash

Jobbe digitalt

Discord
Noen ganger i den digitale verdenen vi lever i, er det lett å glemme at den beste måten å kommunisere med noen andre på. Er å snakke med dem. Det er mange chatteprogrammer, som lar deg chatte og snakke med en annen person. De to store appene nå er Skype og Discord. I det siste er det mange som flytter fra Skype over til Discord selv om Discord er designet mer for spillsamfunn. Under en eksamen satt jeg og ei venninne på Discord og diskuterte eksamen og hjalp hverandre. Vi hadde dessverre ikke tid til å møtes den dagen på biblioteket så vi fant tu at vi kunne ta det over Discord istedenfor.

Google Docs
På andre eksamener der vi jobbet i grupper, brukte vi mye google docs. De fleste har en google-konto selv om de ikke har en g-mail. Med google docs kan flere personen skrive på samme dokument og hva hver person skriver ser alle. Dette er en fin måte for flere personer å jobbe med samme oppgave uten at man nødvendigvis må møtes for å skrive. Google docs er en bra måte å styrke evne til å jobbe i grupper hvis alle har hver sin oppgave er det tydelig hvem som ikke jobber like mye som de andre på gruppen.

Kilde:
https://unsplash.com/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *